Success Journal – Viziune. Obiective. Organizare. Productivitate PDF online

Success Journal – Viziune. Obiective. Organizare. Productivitate PDF online

Success Journal – Viziune. Obiective. Organizare. Productivitate PDF onlineEsti provocat de obligatiile zilnice ale vietii? Ai prea multe sarcini, prea multe responsabilitati si prea putin timp? Daca vrei totusi sa progresezi, sa iti atingi obiectivele si sa te bucuri de o viata placuta, acest jurnal este cel mai bun instrument! Iata cum functioneaza el:
– Vei stabili o rutina de la care sa nu te abati (ai nevoie de zece pana la cincisprezece minute o data pe zi, dimineata – sau, daca preferi, seara).
– Iti vei programa subconstientul sa se concentreze pe obiectivul tau prin notarea zilnica repetata.
– Iti vei accentua motivatia, pentru ca hotararea ta sa fie alimentata in permanenta.
– Te vei implica in actiuni zilnice care te aduc mai aproape de obiectivul tau.

Vezi carte

Cele mai multe carti pot fi descarcate in format pdf, pentru ePub, iata doua variante de softuri care citesc aceste formate: varianta 1 si varianta 2. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Mai multe detalii aici.

Cartea ofera posibilitatea de a fi citita online in format PDF. Daca vrei sa o descarci, da click pe butonul de mai sus si downloadeaz-o in format PDF. In situatia in care butonul de vizualilzare carte online nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand. Poti reveni mai tarziu.


Cele mai multe carti pot fi vizualizate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Da click pe butonul de mai sus pentru a vedea cartea. In situatia in care butonul nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top