Sa ne imbunatatim vederea in mod natural, usor, eficient si cu rezultate rapide PDF online

Sa ne imbunatatim vederea in mod natural, usor, eficient si cu rezultate rapide PDF online

Sa ne imbunatatim vederea in mod natural, usor, eficient si cu rezultate rapide PDF onlineModul in care Leo abordeaza problema antrenarii ochilor este deosebit. Veti gasi exercitii care va rezolva, in mare parte sau total, problemele de vedere. El explica modul in care ne putem tonifia muschii ochilor, cum sa eliberam tensiunea din ochi si cum sa ne recapatam energia pentru a avea o vedere normala – si toate acestea, cu exercitii foarte simple.

Exersati-va capacitatea de a vedea – simplu, eficient, cu rezultate rapide!

Vezi carte

Cele mai multe carti pot fi descarcate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua variante de aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici.

Cartea poate fi citita online in format PDF. Daca vrei sa o descarci, da click pe butonul de mai sus si downloadeaz-o in format PDF. In situatia in care butonul de vizualilzare carte online nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand. Poti reveni mai tarziu.


Cele mai multe carti pot fi vizualizate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Da click pe butonul de mai sus pentru a vedea cartea. In situatia in care butonul nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand.

Scroll to top