Nu ai nevoie de un titlu ca sa fii un adevarat lider PDF online

Nu ai nevoie de un titlu ca sa fii un adevarat lider PDF online

Nu ai nevoie de un titlu ca sa fii un adevarat lider PDF online“Nu ai nevoie de un titlu ca sa fii un adevarat lider.” – autor Mark Sanborn

LIDERI VS MANAGERI: Managerii au angajati, Liderii conving oamenii sa ii urmeze!, Managerii reactioneaza la schimbare, Liderii creeaza schimbarea!, Managerii isi spun ideile, Liderii pun ideile in practica!, Managerii incearca sa impresioneze, Liderii influenteaza!, Managerii conduc grupuri, Liderii creeaza echipe!, Managerii incearca sa fie eroi, Liderii ii transforma in eroi pe toti cei din jurul lor!, Managerii isi asuma meritele, Liderii isi asuma responsabilitatea!, Managerii incearca sa se faca auziti, Liderii se straduiesc sa fie intelesi!, Managerii informeaza, Liderii inspira!, Managerii isi exercita puterea asupra oamenilor, Liderii isi exercita puterea impreuna cu oamenii!

Vezi carte

Cele mai multe carti pot fi descarcate in format pdf, pentru ePub, iata doua variante de softuri care citesc aceste formate: varianta 1 si varianta 2. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Mai multe detalii aici.

Cartea ofera posibilitatea de a fi citita online in format PDF. Daca vrei sa o descarci, da click pe butonul de mai sus si downloadeaz-o in format PDF. In situatia in care butonul de vizualilzare carte online nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand. Poti reveni mai tarziu.


Cele mai multe carti pot fi vizualizate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Da click pe butonul de mai sus pentru a vedea cartea. In situatia in care butonul nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top