Mostenirea Hawthorne – Jennifer Lynn Barnes PDF online

Mostenirea Hawthorne – Jennifer Lynn Barnes PDF online

Vezi cartea 2 Vezi cartea 3

Intrigi, bogatie si povesti de dragoste, in continuarea captivanta a bestsellerului New York Times Jocurile mostenirii.

Jocurile mostenirii s-a terminat cu o bomba, iar acum mostenitoarea Avery Grambs trebuie sa adune bucatile si sa il gaseasca pe barbatul care ar putea detine raspunsurile la toate intrebarile ei – inclusiv de ce i-a lasat Tobias Hawthorne toata averea lui Avery, practic o straina, si nu propriilor fiice sau propriilor nepoti.

Datorita unui test AND, Avery stie ca nu e o Hawthorne prin sange, dar indiciile se aduna si sugereaza o legatura mai adanca cu familia decat si-ar fi imaginat. Pe masura ce misterul se amplifica si intriga se complica, Grayson si Jameson, enigmaticii si atragatorii nepoti Hawthorne, continua sa o traga pe Avery in directii diferite. Iar amenintarile pandesc la fiecare colt, caci se ivesc adversari care nu se vor opri de la nimic ca sa o vada pe Avery scoasa din peisaj – prin orice mijloace necesare.

Mostenirea Hawthorne va va tine cu sufletul la gura prin actiunea non-stop, intrigile de familie, povestile de dragoste fermecatoare si miliardele de dolari aflate in joc.

“Barnes e o maestra a puzzle-urilor si a rasturnarilor de situatie. Nimic nu m-a incantat anul acesta atat de tare ca Jocurile mostenirii.”E. Lockhart, autoarea romanului Mincinosii

“Un amestec captivant de secrete de familie, poveste interzisa de dragoste si vanatoare temerara de comori, plasat in misterioasa lume a miliardarilor din Texas. Rasturnarile permanente de situatie m-au tinut in suspans pana la ultima pagina!“- Katharine McGee, autoarea romanului American Royals


Cele mai multe carti pot fi vizualizate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Da click pe butonul de mai sus pentru a vedea cartea. In situatia in care butonul nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand.

Scroll to top