Minighid de sanatate Pasi simpli pentru o viata mai lunga, mai sanatoasa si mai fericita PDF online

Minighid de sanatate Pasi simpli pentru o viata mai lunga, mai sanatoasa si mai fericita PDF online

Minighid de sanatate Pasi simpli pentru o viata mai lunga, mai sanatoasa si mai fericita PDF onlineMinighid de sanatate. Pasi simpli pentru o viata mai lunga, mai sanatoasa si mai fericita. Stii cum sa ai grija de sanatatea ta?

O sanatate de fier este esentiala pentru a avea o viata lunga si fericita. Vestea buna este ca poti creste sansele de a ramane sanatos mai mult timp, urmand cativa pasi simpli. Bazandu-se pe decenii intregi de practica medicala in care a consiliat mii de pacienti la clinica sa din centrul Londrei, dr. Michael Spira reuneste in acest minighid de sanatate zeci de sfaturi usor de urmat.

Vezi carte

Cele mai multe carti pot fi descarcate in format pdf, pentru ePub, iata doua variante de softuri care citesc aceste formate: varianta 1 si varianta 2. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Mai multe detalii aici.

Cartea ofera posibilitatea de a fi citita online in format PDF. Daca vrei sa o descarci, da click pe butonul de mai sus si downloadeaz-o in format PDF. In situatia in care butonul de vizualilzare carte online nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand. Poti reveni mai tarziu.


Cele mai multe carti pot fi vizualizate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Da click pe butonul de mai sus pentru a vedea cartea. In situatia in care butonul nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top