Manageri si mentori, CHIP R. BELL PDF online

Manageri si mentori, CHIP R. BELL PDF online

Manageri si mentori, CHIP R. BELL PDF onlineIn aceasta editie revazuta si adaugita a acestui bestseller clasic, Chip R. Bell le arata managerilor cum sa-si ajute asociatii sa se dezvolte si sa se adapteze la mediul managerial agitat din epoca noastra. Chip R. Bell isi invata cititorii sa apeleze la instruire prin intermediul metodei sale pline de pasiune si intelepciune; nu intamplator, formula mnemonica care o defineste a fost tradusa ca ARDE: Abandonarea (mentorului in fata procesului instruirii, in loc de a apela la controlul acestui proces), Recunoasterea (valorii celui care va fi instruit si realizarea fundamentului pe care se va cladi acest parteneriat), Daruirea (celor mai de pret cadouri pe care le poate oferi un mentor: sfatul, feedbackul, concentrarea, echilibrul, povestirile care lamuresc si conexiunile care pasioneaza) si Extinderea relatiei pana la eliberarea invatacelului de sub aripa ocrotitoare nu a educatorului, ci a partenerului sau.

Vezi carte

Cele mai multe carti pot fi descarcate in format pdf, pentru ePub, iata doua variante de softuri care citesc aceste formate: varianta 1 si varianta 2. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Mai multe detalii aici.

Cartea poate fi citita online in format PDF. Daca vrei sa o descarci, da click pe butonul de mai sus si downloadeaz-o in format PDF. In situatia in care butonul de vizualilzare carte online nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand. Poti reveni mai tarziu.


Cele mai multe carti pot fi vizualizate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Da click pe butonul de mai sus pentru a vedea cartea. In situatia in care butonul nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top