Manager 80/20. Zece metode pentru a deveni un lider grozav – editia 2 PDF online

Manager 80/20. Zece metode pentru a deveni un lider grozav – editia 2 PDF online

Manager 80/20. Zece metode pentru a deveni un lider grozav – editia 2 PDF onlineIn cazul in care te intrebi ce garantii ai ca sfaturile lui Koch sunt avizate, ei bine, trebuie amintit faptul ca vorbim de acelasi autor care a scris bestsellerul Principiul 80/20, care s-a vandut in peste un milion de exemplare si a fost publicat in treizeci si una de limbi.  In aceasta carte Koch explica cititorilor cum sa aplice in vietile lor principiul 80/20, conform caruia 80% din rezultate vin din doar 20% din efortul depus. In cartea de fata autorul ii invata pe manageri cum sa aplice acest principiu in munca lor de zi cu zi, pentru a obtine rezultate exceptionale, muncind mai putin si fiind mai putin stresati.

Vezi carte

Cele mai multe carti pot fi descarcate in format pdf, pentru ePub, iata doua variante de softuri care citesc aceste formate: varianta 1 si varianta 2. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Mai multe detalii aici.

Cartea ofera posibilitatea de a fi citita online in format PDF. Daca vrei sa o descarci, da click pe butonul de mai sus si downloadeaz-o in format PDF. In situatia in care butonul de vizualilzare carte online nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand. Poti reveni mai tarziu.


Cele mai multe carti pot fi vizualizate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Da click pe butonul de mai sus pentru a vedea cartea. In situatia in care butonul nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top