GARY CHAPMAN, CLARENCE SHULER Alege sa fii curajos PDF online

GARY CHAPMAN, CLARENCE SHULER Alege sa fii curajos PDF online

GARY CHAPMAN, CLARENCE SHULER Alege sa fii curajos PDF onlineUn ghid scris cu caldura si empatie de doi consilieri psihologici cu o experienta de decenii, care ii va ajuta pe baietii adolescenti sa ia cele mai bune decizii in anii plini de provocari ai formarii personale. Cand era un adolescent de 14 ani dintr-un cartier afro-american, innebunit dupa baschet si destul de rebel, CLARENCE SHULER l-a intalnit pe GARY CHAPMAN. Acesta i-a castigat increderea si i-a devenit mentor, ajutandu-l sa ia deciziile corecte intr-o perioada a vietii in care tentatiile si excesele pandeau la tot pasul.

Vezi carte

Cele mai multe carti pot fi vizualizate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aiciDa click pe butonul de mai sus pentru a vedea cartea. In situatia in care butonul nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand.


Cele mai multe carti pot fi vizualizate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Da click pe butonul de mai sus pentru a vedea cartea. In situatia in care butonul nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand.

Scroll to top