Gandirea laterala, EDWARD DE BONO PDF online

Gandirea laterala, EDWARD DE BONO PDF online

Gandirea laterala, EDWARD DE BONO PDF onlineEdward de Bono este o personalitate de referinta in domeniul gandirii creative si inventatorul conceptului de gandire laterala si al tehnicii celor “Sase palarii ganditoare”. Recunoscut pe plan international, invatamintele sale sunt apreciate de guverne, scoli si companii de marca.

Vezi carte

Cele mai multe carti pot fi descarcate in format pdf, pentru ePub, iata doua variante de softuri care citesc aceste formate: varianta 1 si varianta 2. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Mai multe detalii aici.

Cartea ofera posibilitatea de a fi citita online in format PDF. Daca vrei sa o descarci, da click pe butonul de mai sus si downloadeaz-o in format PDF. In situatia in care butonul de vizualilzare carte online nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand. Poti reveni mai tarziu.


Cele mai multe carti pot fi vizualizate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Da click pe butonul de mai sus pentru a vedea cartea. In situatia in care butonul nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top