Disciplina cu dragoste si limite PDF online

Disciplina cu dragoste si limite PDF online

Disciplina cu dragoste si limite PDF onlineDaca esti in cautarea unor optiuni practice si eficace pentru a-i invata pe copii un comportament adecvat, ai venit in locul potrivit.
Richard Carison, autor al cartii Don`t Sweat the Small Stuff
Sfaturi deosebite, informatii noi si instructiuni explicite, care sa-i ajute pe parinti sa-si creasca copiii cu dragoste si limite.
Marguerite Kelly, coautor al cartii The Mother`s Almanac
O unealta redutabila, care poate ajuta pe oricine citeste sa creeze un viitor in care copiii cresc ca adulti grijulii, cu caracter si responsabili.
Peter Yarrow de la Peter, Paul si Mary; co-fondator al Operation Respect

Vezi carte

Cele mai multe carti pot fi descarcate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua variante de aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici.

Cartea poate fi citita online in format PDF. Daca vrei sa o descarci, da click pe butonul de mai sus si downloadeaz-o in format PDF. In situatia in care butonul de vizualilzare carte online nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand. Poti reveni mai tarziu.


Cele mai multe carti pot fi vizualizate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Da click pe butonul de mai sus pentru a vedea cartea. In situatia in care butonul nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand.

Scroll to top