Dincolo de succes – cum sa transformi haosul in actiuni constructive Si indoiala in directie clara folosind Piramida Succesului PDF online

Dincolo de succes – cum sa transformi haosul in actiuni constructive Si indoiala in directie clara folosind Piramida Succesului PDF online

Dincolo de succes – cum sa transformi haosul in actiuni constructive Si indoiala in directie clara folosind Piramida Succesului PDF onlineDincolo de succes. Cum sa transformi haosul in actiuni constructive si indoiala in directie clara folosind Piramida Succesului a legendarului antrenor John Wooden’ Cu aproape saizeci de ani in urma am inceput sa dezvolt o structura de progress personal bazata pe succese reale. Piramida Succesului care a rezultat a necesitat paisprezece ani de experimente si schimbari pana in momentul in care am considerat ca reprezinta un model complet si solid pentru construirea caracterului, curajului si compasiunii pentru semeni.

Vezi carte

Cele mai multe carti pot fi descarcate in format pdf, pentru ePub, iata doua variante de softuri care citesc aceste formate: varianta 1 si varianta 2. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Mai multe detalii aici.

Cartea ofera posibilitatea de a fi citita online in format PDF. Daca vrei sa o descarci, da click pe butonul de mai sus si downloadeaz-o in format PDF. In situatia in care butonul de vizualilzare carte online nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand. Poti reveni mai tarziu.


Cele mai multe carti pot fi vizualizate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Da click pe butonul de mai sus pentru a vedea cartea. In situatia in care butonul nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top