Detox – retete si sfaturi practice pentru o dieta sanatoasa PDF online

Detox – retete si sfaturi practice pentru o dieta sanatoasa PDF online

Detox – retete si sfaturi practice pentru o dieta sanatoasa PDF onlineMedic naturist, jurnalist independent si fotograf specializat in ghiduri ale vinurilor si mancarurilor, Cinzia Trenchi a colaborat la scrierea a numeroase carti de bucate publicate de edituri din Italia si din strainatate.

Folosindu-se de flori, ierburi aromate si legume cultivate in gradina sa, Cinzia Trenchi pregateste sosuri originale si condimente, pe langa garniture pentru felurile de mancare, lasandu-se ghidata de anotimpuri si de informatia dobandita despre fructele pamantului.

Vezi carte

Cele mai multe carti pot fi descarcate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua variante de aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici.

Cartea poate fi citita online in format PDF. Daca vrei sa o descarci, da click pe butonul de mai sus si downloadeaz-o in format PDF. In situatia in care butonul de vizualilzare carte online nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand. Poti reveni mai tarziu.


Cele mai multe carti pot fi vizualizate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Da click pe butonul de mai sus pentru a vedea cartea. In situatia in care butonul nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top