Ceasurile interne ale vietii PDF online

Ceasurile interne ale vietii PDF online

Ceasurile interne ale vietii PDF onlineCRAWLEY HANS, Ceasurile interne ale vietii. Bioritmul la indemana tuturor

Caracterizata de ingerinta profitabila a calculelor matematice si a statisticii in studiul biologiei umane, cu parinti de diferite extractii (medicii Wilhelm Fliess si Herman Swoboda, revendicandu-si paternitatea descoperirii ciclului fizic si a celui emotiv, si Alfred Telstscher, doctor in stiinte mecanice, sustinator al existentei celui de-al treilea ciclu, cel al gandirii sau intelectual), bioritmia este de departe o procedura tehnica ferma, necum vreun citit in globul de cristal, studiind cele trei ritmuri inerente si coexistente ale evolutiei oricarei fiinte umane, de a caror cunoastere sau ignorare (cu cicluri si faze) depinde, adesea, reusita sau esecul unui demers. Cartea lui Hans Crawley aparuta la editura Niculescu pune la dispozitia consultantului ei „curios sa afle de ce in unele zile ii merge iar in altele nu si nu si, in definitiv, dornic de o mai buna cunoastere de sine“ informatiile necesare pentru a nu se lasa surprins si coplesit de evenimentele vietii, inarmandu-l adecvat pentru a evita momentele cele mai nefaste si a profita din plin de zilele cele mai favorabile.

Vezi carte

Cele mai multe carti pot fi descarcate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua variante de aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici.

Cartea poate fi citita online in format PDF. Daca vrei sa o descarci, da click pe butonul de mai sus si downloadeaz-o in format PDF. In situatia in care butonul de vizualilzare carte online nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand. Poti reveni mai tarziu.


Cele mai multe carti pot fi vizualizate in format pdf, pentru ePub, vezi aici doua aplicatii. Pentru cartile in format PDF descarca aplicatia de aici. Da click pe butonul de mai sus pentru a vedea cartea. In situatia in care butonul nu functioneaza corect, va fi actualizat in curand.

Scroll to top